Ginesta (Grup d’autoajuda per a dones amb càncer de pit) organitza un taller teòric i pràctic sobre cuina anticàncer els mesos de novembre i desembre.

L’alimentació és molt important tant per prevenir malalties com per ajudar a curar-les. El taller té l’objectiu d’explicar quins aliments son més favorables i com cal cuinar-los perquè siguin més beneficiosos per la nostra salut.

El curs les imparteix Patricia Sueiro (sòcia de Ginesta). Cada sessió dura mitja hora de teoria més una hora i mitja de cuina pràctica. En acabar, es degustaran els plats elaborats. L’horari és de 18h a 20.30h.

Cada sessió es dedicarà a un grup d’aliments:

  • 14 de novembre: Verdures, bolets i algues
  • 21 de novembre: Soja, lli i probiòtics
  • 28 de novembre: Cúrcuma, gingebre i espècies
  • 5 de desembre: Te verd, vi, cacau i fruites

El curs es fa a l’entitat ENTREM-HI (C/ Eugeni d’ Ors 25, Vilafranca).
Per inscriure’s:  639 280 708 i associacioginesta@ginestavila.cat
Preu per sessió: 10€ socis Ginesta/15€ no socis.
Promoció “4 x 3” subscrivint els 4 tallers.