CÒCTEL SENSE ALCOHOL DE KOMBUTXA I FRUITA

Barrejar el kombutxa amb suc i trossos de fruita natural (taronja i fruits vermells / meló i cúrcuma).

Afegiu glaçons de gel si escau.

PETIT FOURS D’ORELLANES AMB CREMA VEGANA D’ANACARDS, NABIUS SECS I FARIGOLA.

Preparar la crema amb anacards (remollats durant un parell d’hores) barrejant-los amb beguda vegetal de coco i un pessic de comí en pols fins obtenir una textura cremosa.

Montar a sobre de cada orellana una mica de crema, un nabiu sec i una branqueta de farigola fresca.

AMANIDA DE NADAL DE PERSIMON, CEBA TENDRA, CORIANDRE I MAGRANA AMB VINAGRETA DE POMA.

Pelar, treure les llavors i tallar els persimons (caquis). Barrejar amb la ceba vermella, la ceba tendra, les fulles de coriandre, la magrana i amanir amb vinagreta de taronja.

Vinagreta de taronja: 1/4 tassa de suc de taronja, 1 cullerada de vinagre de poma, 2 cullerades soperes de suc de llimona, 1 cullerada de mostassa, 1/4 tassa d’oli d’oliva i sal.

HUMMUS DE REMOLATXA, ALL NEGRE I CREMA D’AMETLLES AMB DIPS DE POMA I CRACKERS DE ROMANÍ.

Preparar l’hummus amb els cigrons cuits, la remolatxa cuita, l’oli d’oliva, el suc de llimona, la crema d’ametlles, les dents d’all negre i un pessic de sal marina.

Decorar amb una mica d’oli d’all negre, gomasio i ametlla laminada.

Servir amb pera o poma tallada fina i saltejada amb una mica de xarop de coco i les crackers de romaní.