El grup de teatre Dit i Fet ens informa que aquest divendres 21 d’octubre a a Vilobí del Penedès representarà l’obra de teatre Per què?. Aquesta peça teatre fa pujar a l’escenari el càncer a partir d’una experiència personal de l’autora, Isabel Martin; però no ho fa amb un to tràgic sinó irònic i divertit, sense perdre mai el respecte.

L’obra començarà a les 22h al Centre Cultural Jaume Via.

Els 3 euros de donatiu que conviden a fer a cada espectador aniran destinats íntegrament a l’associació Ginesta (grup d’autoajuda per a dones amb càncer de pit), cosa que des de l’entitat agraïm moltíssim.

El grup de teatre explica l’obra:

Per què? és una obra escrita des de la més humil experiència personal viscuda a la família, on a través de les arts escèniques intentem aportar el nostre punt de vista d’una realitat, que per desgràcia, afecta una gran part de la població mundial: el càncer.

Per què? no és un drama ni tampoc una comèdia, és senzillament un petit brot del procés d’aquesta malaltia barrejat amb un toc irònic i divertit, que no per això, deixa de ser respectuós.

Tots els membres del grup estem molt contents d’ésser avui aquí i aportar el nostre granet de sorra amb allò que sabem fer i gaudim: el teatre.

 

> Díptic de presentació de ‘Per què?’ a Vilobí