Quan el Mingo, el Jordi i el Lluís vam acceptar la proposta de Ginesta de retratar les dones de l’associació que havien superat el càncer de pit poc es pensaven que l’exposició de fotografies rodaria tant. Ho explicaven fa uns dies a la inauguració de la mostra a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, a Vilafranca.

Tots tres i les dones de Ginesta que van assistir a la presentació estaven especialment contents perquè ja és el 15è emplaçament on s’exposen unes fotografies que sobretot volen transmetre optimisme a qui està lluitant actualment per superar un càncer de mama. I perquè un hospital és un lloc idoni on fer arribar aquest optimisme.

Durant la inauguració, Lluís Montané va subratllar que les fotografies volen mostrar que, després de superar els pitjors moments, totes les dones han pogut continuar fent activitats. Mingo Girona va desitjar “que pugui anar bé a qui ara no està bé, que vegi que d’aquí a un temps podrà estar com les dones de les fotografies”. I Jordi Moreno va recordar que quan l’exposició va estar a l’Hospital Duran y Reinals (seu de l’ICO), alguns familiars portaven els malalts a veure els retrats perquè s’animessin.

L’exposició “La vida segueix…” s’estarà fins al 17 de novembre a l’Hospital i la pot anar a visitar qui ho vulgui.

 

FOTOGRAFIES DEL DIA DE LA INAUGURACIÓ:

expo_hospital_1

expo_hospital_2

expo_hospital_3

expo_hospital_4